لوله بازکنی در کرج
Nike Air Max Engelska Premier League

jordanskor

jordanskor

Nike Air Max Engelska Premier League 2015/16 säsongen, den första 13 att börja tävla, Tottenham hem 4-1 seger över West Ham, Harry - Kane gjorde två mål, sporrar nästan 12 obesegrad uppifrån efter 4 minuter . Tottenham efter öppnandet successivt in i rytmen. Dembele pass, Eriksson stängd båge vänstra fot volley var Adrian kämpar sparats. Tottenham tog ledningen efter 23 minuter, Son Heung-Min passera, Ali kanten av området blockerades efter volley avlänkas Harry - bli av Jenkinson efter Kane vände 10 yards sköt övre hörnet i mål. West Ham nästan kvitterade två minuter senare, Noble 25 yards ut, efter en avböjda skott blockerades, Kouyate små kanten av området volley brand ångrar balkarna studsa. Då Carol hörnet närstrid huvudet, Kouyaté nära Relay header missade möjligheter.

Spurs 33 minuter för att expandera poäng, Eriksson hörnet Stewart väg hem före den punkt på nära håll. 3 minuter senare, Ali passera, Son Heung-Min kanten av området efter en falsk pass att lura defensiva skott räddades av Adrian Ali tomt spänner huvudet i samma ånger ribban. De första 39 minuter, Ali skickade körning framåt, Harry - Kane vänstra kanten av området Shepian enda tillfälle. Nike Air Jordan Tottenham första 50 minuter för att försegla segern, Tomkins dåligt, efter Eriksson Qianchangduanqiu passera, Harry - Kane utanför restriktionsområdet båge sköt brast nätet, 3-0. Son Heung-Min begränsat rätten för små vinklar skott räddades, Adrian och kämpar sparat en halv volley brand Eriksson på 12 yards. Tottenham offensiv fortsatte Harry - Kane perifer lågt skott beslagtogs. Son Heung-Min nära miss Walker inlägg från höger. Cresswell leds räddnings misstag, var Adrian Mason ensam volley förnekas av benen konfiskerades efter skottlossningen. Son Heung-Min Son Heung-Min hjälper detta område bidrag till fält bidrag hjälper De första 83 minuter, med Son Heung-Min Walker efter sparkar i väggen med restriktionsområdet utanför vristen på hans högra fot volley från kanten av nätet, 4-0. West Ham 87: e minuten för att rädda ansiktet, för att locka försvaret Jelavic passera, 8 kilometer Lan Qini incidenten lämnade begränsat område nära hörnet, 1-4. Mason, 30 yards långskott ångrar i den högra kolumnen, bänk mer missa Dembele passerar ett litet begränsat område på vänster sida av straffområdet. Tottenham nästan 12 obesegrad, fyra poäng från toppen.

Den nya säsongen jersey har vunnit popularitet på marknaden. Vill du ha det? Skynda dig, besök http://www.2016snowboots.com.

موضوع :
برچسب ها : Nike Air Max Engelska Premier League,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 3 آذر 1394ساعت 6:39 توسط jordanskor | تعداد بازديد : 434 | |